Dolar 32,3810
Euro 34,6951
Altın 2.400,49
BİST 10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 17°C
Az Bulutlu
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu
12 Ağustos 2021 12:45
351
A+
A-

Klipleri sosyal medyada milyonlarca dinlenen ünlü şarkıcı İvan Aslan, Torbalı’da öğrencileri ziyaret etti.

İZMİR (İGFA) – Şarkıcı İvan Aslan, hafta sonu yapılan Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin şenliğine katılamadığı için bugün ilçeye gelip öğrencilerin gönlünü aldı. Özel öğrencilere eli boş gelmeyen ve aynı zamanda Torbalılı isimler olan Toprak Kardeşler’in prodüktörlüğünü üstlendiği başarılı sanatçı, onlara çeşitli hediyeler verip, yüzlerini güldürdü. 

Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çocuklara mini bir konser de veren Aslan, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette Bahçıvan Grup yöneticilerinden Utku Can Bahçıvan da hazır bulundu. Bahçıvan Grup yöneticileri, “İvan Aslan’ı kurumumuzda ağırladığımız için çok mutluyuz. Çok nazik bir davranış gösterdi. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.