Dolar 32,3774
Euro 34,7829
Altın 2.395,99
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Coşkunöz Eğitim Vakfı ‘KÜME’leniyor

Coşkunöz Eğitim Vakfı ‘KÜME’leniyor
8 Şubat 2022 10:59
178
A+
A-

Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), mesleki ve teknik eğitimde öncü olmaya ve sanayide nitelikli insan kaynağına yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyor.

BURSA (İGFA) – Coşkunöz Eğitim Vakfı sanayinin lokomotifi Bursa’da, üretimin dinamiklerini teknolojiyle birleştiren yepyeni bir atılım gerçekleştirdi.

Kısa adı KÜME olan Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi, Türkiye’nin “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi” vizyonuyla geleceğin teknolojisi katmanlı üretime odaklanıyor.

Katmanlı üretimle ilgilenen tüm öğrenci, çalışan, uzman ve akademisyenlere eğitim ve deneyim imkanı sunuyor.

Bu eğitimler sayesinde, Türkiye’deki Katmanlı Üretim uzmanlarına global ölçekte geçerliliği olan diploma programları ile sanayiye yetkin insan gücü kazandırılması amaçlanıyor.

Sanayi-Üniversite iş birliğine yönelik çok önemli bir adım olan eğitim ve deneyim merkezinde, ulusal ve uluslararası birçok kurum ile proje iş birlikleri yapılacak.

KÜME, araştırmacılara kaynak ve farklı teknolojiler ile çalışan 3B Yazıcı altyapısı sağlayarak Ar-Ge’ye ve bilimsel bilgi üretimine de katkı verecek.

Katmanlı Üretim Merkezi ile ilgili detayları aktaran Coşkunöz Eğitim Vakfı Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, “Merkezin kapıları lise ve üniversite öğrencileri, akademisyenler, bu alanda eğitim verecek eğiticiler ve yeni üretim teknolojilerini öğrenmek isteyen herkese açık olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.