Bursa iş dünyasının çınarı hayatını kaybetti
Bursa iş dünyası ve spor camiası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) eski başkanlarından ve Bursaspor eski Genel Sekreteri, AK Parti hükümetlerinde AB’den Sorumlu Devlet Bakanlığı ve milletvekilliği görevinde bulunan Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış’ın kayınpederi Mehmet Şener vefat etti.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanları arasında yer alan ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursaspor bünyesinde önemli görevler üstlenen Mehmet Şener 90 yaşında hayatını kaybetti.
Merhum Şener’in cenazesinin 15 Mayıs Cuma günü, Cuma namazını müteakip Emir Sultan Camii’nden kaldırılacağı ve Emir Sultan Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedileceği açıklandı. Aynı gün ikindi namazının ardından Emir Sultan Camii’nde dua programı gerçekleştirileceği belirtildi.
Mehmet Şener’in vefatı, iş dünyası ve spor camiasında derin üzüntüyle karşılandı.