Dolar 47,1624
Euro 53,9865
Altın 6.052,51
BİST 14.251,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
31°C
Parçalı Bulutlu
Cum 31°C
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 34°C

Manavgat Belediyesi’ne Gece Yarısı Haciz İşlemi

Manavgat Belediyesi’ne Gece Yarısı Haciz İşlemi
16 Temmuz 2026 16:42
4
A+
A-

Kamulaştırma bedellerini alamayan vatandaşların alacakları için başlatılan süreç, Manavgat Belediyesi’nde gece saatlerinde ciddi bir işleme dönüştü. Avukatların girişimiyle belediyeye yönelik haciz işlemi gerçekleştirildi; bazı araçlar yediemin otoparkına götürüldü.

Belediye üst düzey yöneticilerine ait üç makam aracı haciz kapsamında alınarak yediemin otoparkına çekildi. Ancak Side Hizmet Binası’nda haczedilen bir araç, kapalı otoparkta bulunması sebebiyle taşınamadı ve ilgili yerde beklemeye devam ediyor.

Avukatın Açıklamaları ve Alacak Talebi

İşlemi yürüten avukat, müvekkillerinin belediyeden toplam 60 milyon lira alacağı bulunduğunu belirtti. Bu meblağ nedeniyle hukuki yollara başvurulduğu ve varlıkların haczedilerek alacakların teminat altına alınmaya çalışıldığı ifade edildi.



Vatandaşların hak arama süreci ve belediye ile yaşanan ödeme uyuşmazlıkları, ilerleyen günlerde hukuki ve idari süreçlerin devam etmesine yol açabilir. Olay, yerel yönetim ve kamulaştırma bedelleri konusunda yeni tartışmaları gündeme taşıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.