Dolar 49,9422
Euro 55,7635
Altın 6.222,90
BİST 10.759,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 17°C
Per 13°C

Ukrayna’nın rusya’ya 100’den fazla iha saldırısı

Ukrayna’nın rusya’ya 100’den fazla iha saldırısı
1 Kasım 2026 12:41
29
A+
A-

Ukrayna’nın Rusya’ya Saldırısı

Ukrayna’nın, Rusya’nın Nijniy Novgorod bölgesine saldırı gerçekleştirdiği ifade edildi. Nijniy Novgorod Bölge Valisi Gleb Nikitin, yaptığı yazılı açıklamada, gece ve sabah saatlerinde bölgeye yoğun İHA saldırısı gerçekleştiğini ve 100’den fazla İHA’nın hava savunma sistemleri tarafından imha edildiğini belirtti.

ÖLÜ VEYA YARALANAN YOK

Nikitin, Kstovo bölgesindeki bir sanayi tesisinde önemli hasar meydana geldiğini aktararak, ilk tespitlere göre saldırıda ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığını bildirdi.





BÜYÜK ÇAPLI YANGIN ÇIKTI

Sosyal medyada yayımlanan görüntüler, Nijegorodnefteorgsintez rafinerisinin bulunduğu sanayi alanında büyük bir yangının meydana geldiğini ve yoğun siyah dumanların yükseldiğini gözler önüne serdi.

17 MİLYON PETROL KAPASİTESİNE SAHİP

Nijegorodnefteorgsintez, Rusya’nın en büyük petrol rafinerilerinden biri olup, yıllık yaklaşık 17 milyon ton petrol işleme kapasitesine sahiptir. Bu tesis, benzin, dizel ve havacılık yakıtı üretmektedir ve daha önce de Ukrayna’nın İHA saldırılarına hedef olmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.