Dolar 45,9564
Euro 53,4413
Altın 6.602,81
BİST 14.119,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30°C
Az Bulutlu
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Per 31°C
Cum 29°C
Cts 28°C
Paz 29°C

The Business of Fashion ve COMMUNITÉ İstanbul’da Perakendenin Geleceğini Konuştu

The Business of Fashion ve COMMUNITÉ İstanbul’da Perakendenin Geleceğini Konuştu
3 Haziran 2026 15:10
40
A+
A-

İstanbul Modern’de düzenlenen özel buluşmada The Business of Fashion Başkanı Nick Blunden ve Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, değişen tüketici davranışlarından deneyim odaklı perakendeye kadar sektörün geleceğini değerlendirdi.

The Business of Fashion ve COMMUNITÉ, İstanbul Modern’de düzenlenen özel bir etkinlikte moda ve perakende sektörünün geleceğini masaya yatırdı.

Etkinlikte, Nick Blunden ve Cem Boyner değişen tüketici beklentileri, lüks perakendenin dönüşümü ve deneyim odaklı mağazacılık üzerine değerlendirmelerde bulundu.



Konuşmalarda, küresel lüks sektörünün müşteri kaybı yaşadığı ve tüketici davranışlarının hızla değiştiği vurgulanırken, markaların daha özgün, deneyim odaklı ve topluluk temelli yaklaşımlara yönelmesi gerektiği ifade edildi.

Nick Blunden, lüks mağazaların yalnızca satış noktası olmaktan çıkarak deneyim alanlarına dönüşmesi gerektiğini belirtirken; Cem Boyner ise perakendede gücün artık müşteriye geçtiğini ve markaların bu dönüşüme uyum sağlaması gerektiğini söyledi.

Boyner, COMMUNITÉ’nin yeni nesil perakende yaklaşımının “sıfırdan tasarlanmış” bir model olduğunu ifade ederek, fiziksel mağazaların insanların vakit geçirmek istediği yaşam alanlarına dönüşmesi gerektiğini vurguladı.

Etkinlikte ayrıca dijitalleşmenin perakende üzerindeki etkileri, fiziksel mağazaların gelecekteki rolü ve Türk markalarının uluslararası büyüme potansiyeli de ele alındı.

Programın sonunda katılımcılar, COMMUNITÉ Galataport İstanbul mağazasını ziyaret ederek yeni nesil perakende deneyimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.