Dolar 49,8377
Euro 55,5007
Altın 6.479,48
BİST 11.165,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C

Sarıgül Ailesi’ne Suçtan Soruşturma Başlatıldı

Sarıgül Ailesi’ne Suçtan Soruşturma Başlatıldı
28 Ekim 2026 22:50
32
A+
A-

Sarıgül Ailesi Hakkında Soruşturma

Türkiye gündeminin önemli konularından biri olan Sarıgül Ailesi ile ilgili olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçlamasıyla bir soruşturma başlattı. Bu süreçte Mustafa Sarıgül’ün iki oğlu ve eski eşi Aylin Kotil tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan olayların ardından Yeni Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, parti üyeliğinin askıya alınması için resmi başvuruda bulundu. Konuyla ilgili olarak Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel bir açıklama gerçekleştirdi.

“SARIGÜL BANA İFTİRA DEDİ”





Özel, Sarıgül’ün kendisine büyük bir tuzağa düştüğünü ifade etti. Canlı yayına katılırken şunları söyledi: “Mustafa Sarıgül bana büyük bir kumpasa, büyük bir haksızlığa uğradığını söyledi. Kendisi bunların tamamen iftira olduğunu, büyük bir haksızlığa uğradığını son derece dramatik bir şekilde, gözyaşlarına hakim olamayarak anlattı.”

“ZOR BİR DURUM, HAKLIYI HAKSIZI GÖRMEDEN BİR ŞEY DİYEMEYİZ”

Özgür Özel, Sarıgül’ün içinde bulunduğu durumu zor bulduğunu dile getirerek, “Gerçekten ben de içinde bulunduğu durumu gördüm. Zor bir durum. Haklıyı haksızı, gerçeği duymadan veya gerçek ifadeleri görmeden bir şey diyemeyiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.