Osmangazi’de Mahalle Mahalle Hizmet Arayışı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçeyi mahalle mahalle gezerek vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Güne Kemerçeşme Mahallesi’nde başlayan Başkan Aydın, mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Göreve geldiği günden bu yana Osmangazi’nin 136 mahallesini ziyaret etme hedefiyle yola çıkan Başkan Aydın, bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm üretmek adına belediyenin tüm imkânlarını seferber ediyor. Bu seferki durağı Kemerçeşme Mahallesi olan Aydın, Solakoğlu Camii önünde düzenlenen kahvaltı programında mahalle halkıyla buluştu.
Kahvaltıya Kemerçeşme’nin yanı sıra Başaran, Gülbahçe, Bahar, Koğukçınar, Kırcaali ve Yeşilova mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda mahalle muhtarları ve sakinleri, taleplerini doğrudan Başkan Aydın’a iletti. Kahvaltı sonrası hizmet talep edilen alanları yerinde inceleyen Aydın, en kısa sürede çalışmalara başlanacağının sözünü verdi.
“Az Zamanda Çok İş Yapmak İçin Sahadayız”
Vatandaşlarla birebir temas kurmanın önemine dikkat çeken Başkan Erkan Aydın, “Seçildiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla iletişim halindeyiz ve mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu buluşmalar sayesinde hem sorunları yerinde görüyor hem de çözüm için gerekli adımları hızlıca atıyoruz. Şu ana kadar mahallelerimizin yarısından fazlasını ziyaret ettik. Köyler de dahil olmak üzere her bölgeye ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın derdini dinlemek, sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek bizim en büyük önceliğimiz. 5 yıl çok çabuk geçiyor, görev süremizin 14-15 ayı geride kaldı. Bu nedenle zamanı iyi değerlendirip, az zamanda çok iş yapmak için sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Aydın, Kemerçeşme ziyaretinin ardından Yeşilova Mahallesi’nde taksici esnafıyla da bir araya gelerek talepleri dinledi.