Lee Cronin’den Mumya 4DX Deneyimiyle İlk Kez İzleyiciyle Buluştu
Lee Cronin imzalı korku filmi, Paribu Cineverse İstinye’de düzenlenen 4DX ön gösteriminde davetlilere gerilim dolu anlar yaşattı.
Sinema dünyasının merakla beklenen yapımlarından Lee Cronin’den Mumya, özel bir ön gösterimle izleyici karşısına çıktı. Paribu Cineverse İstinye’de 4DX teknolojisiyle düzenlenen gösterimde davetliler, filmi vizyon öncesinde etkileyici bir deneyimle izleme fırsatı buldu.
Modern korku sinemasının dikkat çeken isimlerinden Lee Cronin’in yönetmen koltuğunda oturduğu film, 14 Nisan’da gerçekleşen özel gösterimde büyük ilgi gördü. Hareketli koltuklar ve çevresel efektlerle desteklenen 4DX salonu, izleyicilere filmin atmosferini daha yoğun hissettirdi.
Başrollerini Jack Reynor, Laia Costa ve May Calamawy’nin paylaştığı yapım, çölde kaybolan bir kızın yıllar sonra gizemli dönüşüyle başlayan karanlık bir hikâyeyi konu alıyor. Sekiz yıl önce ortadan kaybolan kızlarının aniden geri dönmesiyle büyük bir sevinç yaşayan aile, kısa sürede açıklanamayan ve ürkütücü olaylarla yüzleşmek zorunda kalıyor.
Gerilim dolu sahneleri ve sürükleyici kurgusuyla dikkat çeken film, izleyiciyi bilinmeyenin korkusuyla baş başa bırakırken, 4DX teknolojisi sayesinde bu deneyimi çok daha gerçekçi hale getiriyor.
Öte yandan Türkiye’nin önde gelen sinema zincirlerinden CGV Mars Cinema Group, ileri düzey sinema teknolojilerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. IMAX, 4DX ve ScreenX gibi yenilikçi formatlarla sinema deneyimini geliştiren şirket, Türkiye genelinde geniş salon ağıyla hizmet sunuyor.