Dolar 47,5127
Euro 54,8153
Altın 6.175,37
BİST 13.458,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
32°C
Parçalı Bulutlu
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 33°C

Etimesgut Belediyesi’ne Yönelik Yolsuzluk Soruşturması

Etimesgut Belediyesi’ne Yönelik Yolsuzluk Soruşturması
2 Ağustos 2026 17:35
7
A+
A-

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada; Etimesgut Belediyesi ile bağlantılı iddialar üzerine geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında, aralarında Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Toplam 55 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, adliyeye sevk edildikleri bildirildi. Soruşturma süreci ve delil incelemeleri devam ediyor; gelişmelerle ilgili resmi açıklamalar bekleniyor.

Operasyonun Kapsamı ve Sonrası

Yetkililer, yürütülen soruşturmanın belediye içi usulsüzlük iddialarını aydınlatmaya yönelik olduğunu belirtti. Gözaltına alınanlar arasında farklı görev ve pozisyonlarda bulunan şahısların yer aldığı, sorgu ve belge incelemelerinin sürdüğü aktarıldı.



Hukuki süreç ile ilgili adımların takip edildiği ve savcılık talimatlarına göre ilerlemelerin şeffaf bir şekilde kayda geçirildiği ifade edildi. Kamuoyuna yönelik resmi duyurular çıktıkça olayın ayrıntıları netleşecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.