Bir ‘Sevda’ masalı
 “Esra Erol’da” programında katılan Sevda Hanım’ın 4 yıldır boÅŸanamadığı eÅŸine kavuÅŸtu.
İstanbul’da yaÅŸayan Sevda Hanım kocasının kendisine kuma olmayı teklif ettiÄŸini ve kendi elleriyle giydirip meÄŸer eÅŸini kendi niÅŸanına gönderdiÄŸini belirterek Esra Erol’dan yardım istedi.
BoÅŸanmak için 4 yıldır eÅŸine ulaÅŸamayan Sevda Gün’ün eÅŸi Mehmet Gün’e ise Esra Erol ulaÅŸtı. Sevda Gün ve Mehmet Gün, bugün “Esra Erol’da” programı aracılığı ile AÄŸrı 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde (Aile Mahkemesi sıfatıyla) görülen dava sonucunda tarafların boÅŸanmalarına karar verildi.
Ayrıca müşterek çocuğun velayeti de anne Sevda hanıma verilirken, Sevda için aylık 1.000 TL nafaka, çocuk için aylık 1.000 TL nafaka, Sevda için 25.000 TL maddi tazminat ve 25.000 TL manevi tazminata hükmedildi.
Sevda Hanım “AÄŸrı’da yalnızdım. Kimse yardım etmedi. Artık Esra Erol var, yalnız deÄŸilsiniz. Çok teÅŸekkür ederim diyerek stüdyoda sevinç çığlıkları attı.