İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi
Anasayfa»YEREL»İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi
22 Mayıs 2026 14:23
72
A+
A-
İnegöl’de Kurban Bayramı öncesi düzenlenen protokol bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi, ardından kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirildi.
İnegöl’de Kurban Bayramı öncesi ilçe protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayram tatili öncesi son mesai gününde düzenlenen program, İnegöl Belediyesi binası önündeki sergi salonunda gerçekleştirildi.
Törene ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurumlarının yöneticileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Alper Taban, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını tebrik ederek ibadetlerin kabul olmasını diledi. Belediye hizmetleri ve vatandaşların mutluluğunun önemine dikkat çeken Taban, bayram sürecinde ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.
Ayhan Salman ise konuşmasında dünyada yaşanan adaletsizliklere dikkat çekerek daha güçlü bir Türkiye ve İslam coğrafyası hedefinin önemini vurguladı.
Eren Arslan da bayramlaşmanın son mesai gününde yapılmasının önemine değinerek vatandaşlara huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi’nin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü, Huzurevi ve çeşitli bakım merkezlerini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.