Dolar 46,6562
Euro 53,3096
Altın 6.051,40
BİST 14.121,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 35°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
35°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 32°C
Cum 32°C
Cts 29°C

İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı bu pazar Üsküdar’da koşulacak

İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı bu pazar Üsküdar’da koşulacak
30 Nisan 2026 14:30
41
A+
A-

Türkiye’nin en sevilen yol koşularından biri olan İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı, 3 Mayıs Pazar günü Üsküdar parkurunda 5 binden fazla katılımcıyla gerçekleştirilecek.

2016 yılından bu yana düzenlenen İstanbul’u Koşuyorum, bu yılki Asya etabı ile sporseverleri bir kez daha bir araya getiriyor. Organizasyon, 3 Mayıs Pazar günü Üsküdar parkurunda koşulacak.

Türkiye’nin en sevilen yol koşusu etkinliklerinden biri olarak kabul edilen organizasyona bu yıl 5 binden fazla sporcu kayıt yaptırdı. Katılımcılar, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Üsküdar güzergâhında koşarak hem spor yapacak hem de şehrin tarihi ve doğal dokusu eşliğinde parkuru tamamlayacak.



Etkinlik kapsamında yarış kitlerinin dağıtımı da üç gün boyunca devam edecek. Organizasyon, amatör ve profesyonel koşucuları bir araya getirerek spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.