Marangozlar Odasında Seçim Heyecanı
Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası Başkanı Cemil Vardar, yeniden adaylık için sahalara hızlı bir giriş yaptı.
Olağan kongreye hazırlanan Bursa Marangozlar ve Benzerleri Odası, çoklu adaylık yarışı yaşayacak. Mevcut başkan Cemil Vardar, yeniden başkan olmak için kolları sıvadı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir araya gelen ve gövde gösterisi yapan Vardar, 8 yılın verdiği bilgi birikimi ve tecrübeyle hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için yeniden aday olmaya karar verdiklerini söyledi.
Cemil Vardar, ilk başkanlık döneminde pandemi nedeniyle, ikinci başkanlık döneminde ise 8 ilin etkilendiği depremin etkisiyle üyelerine yönelik arzu ettikleri hizmetleri sunamadıklarını ifade etti. “Aslında iyi çalıştık, önemli projeleri hayata geçirdik ama biz bunu yeterli görmüyoruz.” diyen Vardar, her kesimden güçlü isimlerden oluşan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte yine yapılmayanı yapmaya, kimsenin aklından bile geçirmediği hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Üyelerin menfaatleri için yönetim olarak gerektiğinde gürgen gibi sert, gerektiğinde de kavak gibi yumuşak olacaklarının altını çizerek, “Arkadaşlarımla birlikte ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Projelerin devamı, yeni projelerin hayata geçmesi için üyelerimizden oy istiyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Sloganımızı da ‘Gücümüz emek, değerimiz ustalık’ olarak belirledik. Geniş katılımlı bir kongre bekliyorum. Tüm üyelerimizi odamıza sahip çıkmaya ve kongreye gelip oy kullanmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.
Üye ziyaretlerinde projelerini anlattıklarını vurgulayan Cemil Vardar, öncelikli hedeflerinin kayıt dışı çalışan işletmeleri kayıt altına almak olduğunu sözlerine ekledi.