Bursa 30°C
Az Bulutlu
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Cts
29°C
Paz
29°C
Pts
26°C
Sal
26°C
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Ukraynalı golcü Yevgen Selezynov ile özel görüştü. TFF 1’nci Lig’de kader haftalarına girilirken, Bursaspor da Süper Lig’e çıkma yolunda hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü Altınordu’yu ağırlayacak olan Yeşil Beyazlılar, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor.
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, oyunculara Altınordu maçının önemini anlatırken, sakatlığı sebebiyle 2 haftadır oynayamayan Yevgen Selezynov ile de özel olarak ilgilendi.
Buz, Ukraynalı golcüye bu kritik haftalarda ihtiyacı olduğunu dile getirirken, 32 yaşındaki forvetten beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti. Selezynov da İrfan Buz’a daha iyi olacağını açıkladı.