Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 27°C
Pts 30°C
Sal 20°C

Bir Bilenle Bilge Nesil’ler ödüllerine kavuştu

Bir Bilenle Bilge Nesil’ler ödüllerine kavuştu
13 Haziran 2020 23:43 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2020 23:44
837
A+
A-

Eğitim Bir Sen Bursa 1 No’lu Şubesi’nin proje ortağı olduğu, Bursa Genç Memur Sen’in hayata geçirdiği ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi kapsamındaki yarışmada dereceye girenler ödüllendi.

Bursa ortaöğretim (lise) öğrencilerine uygulanan ‘Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi’ ödül töreni ile dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Salgın süreci nedeniyle fiziki mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleştirilen ödül törenine sembolik katılım sağlandı. Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı ve Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Büro Memur Sen Bursa Şube Başkanı Eyüp Akbulut, Genç Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Maksut Ata Atamer, dereceye giren öğrenciler ile danışman öğretmenleri katıldı.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa’nın instagram canlı yayına katılarak yaptığı konuşmada “Bir Bilenle Bilge Nesil Kitap Okuma” projesinin önemine değinerek öğrenciler ve danışman öğretmenleri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökhan Yünkül, Ramazan Acar ve Maksut Ali Atamer de birer kısa konuşma yaparak, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiler

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ VE DERECEYE GİRENLER

Dereceye girerek birinci olan öğrencilere, birincilik ödülleri olan Cep Telefonlarını, Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı ve Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül takdim etti. Birinci oldukları için Cep Telefonu kazanan öğrencilerin isimleri ve okulları şu şekildedir.

Sema Yıldırım, Samet Saraç Anadolu Lisesi, Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı.

İrem Ataç, Turhan Tayan Anadolu Lisesi, Nuri Pakdil, Bağlanma.

Eylül Bilge Canbaz, Turhan Tayan Anadolu Lisesi, M.Emin Yıldırım, Hz.Muhammedin Hayatı

İKİNCİLİK ÖDÜLLERİ VE DERECEYE GİRENLER

İkinci olarak dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Eğitim Bir Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar verdi. İkincilik ödülleri olarak bisiklet ve 500 TL değerinde saat almaya hak kazanan öğrencilerimiz ve okulları şu şekildedir.

Safiye Nur Yeşiltaş, Samet Saraç Anadolu Lisesi, Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı

Oğuzhan Türk, Ulviye Matlı Fen Lisesi, Nuri Pakdil, Bağlanma

Sudenur Cegiz, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi, M.Emin Yıldırım, Hz.Muhammedin Hayatı

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLLERİ VE DERECEYE GİRENLER

Yarışmada üçüncü olan öğrencilerimize ödülleri Büro Memur Sen Şube Başkanı Eyüp Akbulut tarafından verildi. Dereceye girerek üçüncü olan bisiklet ile BKM’den 400 TL.’lik alışveriş çeki kazanan öğrencilerimizin isimleri ve okulları şunlardır.

Zeynep Eda Poyraz, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi, Şule Yüksel Şenler, Huzur Sokağı

Osman Kaya, Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nuri Pakdil, Bağlanma

Mehmet Akif Sarıkaya, Bursa Erkek Lisesi, M. Emin Yıldırım, Hz.Muhammedin Hayatı

Mansiyon ödülleri ve dereceye giren öğrenciler

Kıl payı dereceye girmeyi kaçırdıkları için mansiyon ödülü kazanan öğrencilerimize ödüllerini Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akiş verdi.

Proje sahibi Genç Memur Sen Bursa Başkanı Maksut Ali Atamer, “60 Ortaöğretim okulu 600 öğrencimizin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi kutluyoruz.” diyerek, Katılım, katkı ve desteklerinden ötürü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Memur Sen il temsilcimiz ve Sağlık-Sen Şube Başkanımız Gökhan Yünkül’e, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Acar’a, projemizin sponsoru BKM KİTAP sahibi Kutbettin Bingölbali’ye teşekkür etti.

Proje koordinatörleri Genç Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Maksut Ali Atamer ile Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Remzi Ayaz’ın danışman öğretmenlere hediye takdimi ile program son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.