Dolar 32,5974
Euro 34,7498
Altın 2.498,51
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Yağmurlu
Bursa
16°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 25°C

Osmangazi haşerelere savaş açtı

Osmangazi haşerelere savaş açtı
30 Mayıs 2020 17:40 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2020 17:41
386
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, Coronavirüs’le mücadelenin yanı sıra haşerelere karşı da ilaçlama yaptı.

Osmangazi Belediyesi, çevre sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek haşerelere ve farelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Coronavirüs sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasakları neticesinde şehrin boş kalması, haşere ve farelerin yerleşim alanlarında dolaşmasına neden oldu. Vatandaşlardan gelen bu konudaki şikayetleri dikkate alan belediye ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında ilaçlama gerçekleştirdi.

İLAÇLAR KONULDU

Rögar kapakları açılarak içlerine fare ilaçları koyan ekipler, çöp konteynerlerini de sinek ve haşere oluşumunu engellemek için ilaçladı. Daha sağlıklı bir Osmangazi için şehrin dört bir köşesinde çalışmalarına devam eden ilaçlama çalışmalarında, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanıldı. Haşere ve farelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları periyodik olarak ilçenin tüm mahallelerinde uygulanmaya devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.