Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 24°C
Az Bulutlu
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Süper Lig’in sezon adına Cemil Taşcıoğlu önerisi

Süper Lig’in sezon adına Cemil Taşcıoğlu önerisi
3 Mayıs 2020 00:50 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2020 00:51
451
A+
A-

İstanbulspor, Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun Türkiye’deki ilk Coronavirüs hastasını tedavi ederken hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’un ismiyle oynanması talebinde bulundu.

 

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye’de tespit edilen ilk yeni tip Coronavirüs (Covid-19) vakasına müdahale eden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nun, bu hastalık nedeniyle yaşamını yitirdiği hatırlatıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Dünya genelinde görülen pandemi nedeniyle insanlarımızın hayatı için tüm uğraşlarını gösteren sağlık görevlilerine minnettarız. Tüm bu süreci atlatıp yeniden sahalara döndüğümüzde oynanacak Süper Lig sezon isminin de sağlık personellerine adanmasını önemsiyoruz. Coronavirüs pandemisi sırasında Türkiye’de görülen ilk vakalara bakan ve bu muayeneler sırasında kapmış olduğu koronavirüs nedeniyle vefat eden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu ve tüm personelimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. İstanbulspor Kulübü olarak tüm sağlıkçılarımızın özverisinin temsili haline gelen ‘Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’ isminin 2020-2021 Süper Lig sezonunun adı olarak kabul edilmesini Türkiye Futbol Federasyonundan talep ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.