Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 30°C
Sal 19°C

BİLDEF’in konuğu Kemal Kılıçdaroğlu oldu

BİLDEF’in konuğu Kemal Kılıçdaroğlu oldu
22 Şubat 2021 00:37
380
A+
A-

Kısa adı BİLDEF olan Bursa İl Dernekleri Federasyonu’nun pandemi döneminde başlattığı video konferansların bu defaki konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın organize ettiği ve kendisinin de katıldığı program sohbet havasında geçti. BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp, federasyon olarak siyasetçilere gördükleri yanlışları aktardıklarını belirtti.

Sözlerine şöyle devam eden BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp, milletin olarak geçmiş zamanlarda sağcı-solcu, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Laik-antilaik gibi farklı argümanlarla birbirine düşürüldüğünü vurgularken, “Bugün bu durumun farklı bir versiyonu var. Çatışmacı, kavgacı, hoşgörüsüz bir siyaset iklimi geliştirildiğini görüyoruz. Birbirinden nefret eden nesillerin yetişmesine zemin hazırlanıyor. Bilerek veya bilmeyerek toplumun temeline dinamit konuyor ve siyasetçiler zaman zaman bu ateşi körüklüyor. Bunun sosyal ve toplumsal etkilerinin ortaya çıkacağı bilinmelidir” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise dernek başkanlarının ekonomiden eğitime, tarım ve hayvancılıktan teröre, iç ve dış siyasetten gündelik konulara kadar sordukları tüm sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

Hangi partiden, kimlikten, inançtan, yaşam tarzından olursa olsun hassas oldukları iki temel konunun var olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bayrak ve vatan. CHP’yi terör örgütüyle ilgili suçluyorlar. O örgütün saldırdığı tek lider benim” dedi.

Pandemi dönemini de değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum örgütlerinin kendileri için çok önemli olduklarının altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.