Dolar 32,2620
Euro 34,6990
Altın 2.401,29
BİST 10.264,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Yağmurlu
Bursa
22°C
Yağmurlu
Per 21°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İnegölspor golcüsüyle uzattı

İnegölspor golcüsüyle uzattı
21 Ağustos 2020 20:50
678
A+
A-

TFF 2’nci Lig temsilcisi İnegölspor, iç transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İnegölspor iç transferde golcü oyuncusu Ahmet Hakan Şahin’in sözleşmesini 1 yıl uzattı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Ali Şahin ile Federasyon Temsilcisi Tufan Tutum katıldı.

İmza töreni sonrası konuşan Federasyon Temsilcisi Tufan Tutum, iç ve dış transferde çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Bu anlamda İnegölspor altyapısından yetişen ve 3 sezondur A takımın golcüsü olan Ahmet Hakan Şahin’in sözleşmesini 1 yıl daha uzattıklarını açıklayan Tutum, “Ahmet Hakan Şahin kardeşimiz, altyapımızın çeşitli kategorilerinde ve A takımımızda olmak üzere 74 kez rakip ağları havalandırmayı başardı. Bu 74 golün 19’unu 3 sezondur formasını giydiği A takımımızda atarak takımımıza önemli katkılar sağladı. Profesyonel olduğu ilk sezon ve ondan sonraki sezon 6’şar golle takımımıza önemli katkılar sağlayan Ahmet Hakan kardeşimiz geçtiğimiz sezonu ise 7 golle kapattı. Hayatı boyunca adeta golü koklayan Ahmet Hakan kardeşimiz, umarım bu sene gollerini artırarak takımımıza katkı vermeyi sürdürür. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HEDEFLERİM VAR

Ahmet Hakan Şahin ise sözleşmesini uzattıkları için başta kulüp başkanı olmak üzere yönetim kurulundaki tüm ağabeylerine teşekkürlerini iletirken, “A takıma çıktığımdan beri elimden gelen gayreti göstererek takımımıza katkı vermeye çalışıyorum. Bu sezon daha fazla çalışarak gollerimin sayısını attırmak ve takımıma katkı vermeyi sürdürmek istiyorum. Hedeflerim var. Bu hedeflere ulaşmak için elimden gelen gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.