Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 30°C
Sal 19°C

BUSKİ’den çocuklara su sitesi

BUSKİ’den çocuklara su sitesi
15 Ağustos 2020 18:06 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2020 18:07
844
A+
A-

BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün ”Çocuk Su” internet portalı yeni yüzü ile kullanıma açıldı.

BUSKİ Genel Müdürlüğü kurumsal web sitesinin içerisinde yer alan Çocuk Su sayfası yenilenen içeriği ve tasarımı ile kullanıma açıldı. Kurum, geleceğin teminatı çocuklara yönelik gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri, çocukları eğlendirmeye, eğlenirken de bilgilendirmeye yönelik hazırladığı seminerler ve eğitici basılı yayınları ile çocuklarda su bilinci oluşturmaya ve bilinçli su kullanımına yönelik farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

”Çocuk Su” portalında çocukların, barajdan gelen suyun evlere ulaşana kadarki macerasını her aşamasıyla animasyon şeklinde bulabilecekleri özel içerikler hazırlandı. Bunun yanında çocuklar, portal üzerinden Su Döngüsü, Suyun Hikayesi, Suyun Önemi ve Su tasarrufu ile ilgili bir çok videoyu izleyebilecekler. Aynı zamanda BUSKİ Boyama Kitabı, Su Tasarrufu Kitapçığı gibi basılı kaynaklara da yenilenen içerikler ile çocukların istifadesine sunuluyor.

Bu çalışma ile yakın gelecekte dünya için en önemli kaynakların arasında olacak olan su ile ilgili olarak çocuklarda bugünden su yönetimi ve su bilincinin geliştirilmesi hedefleniyor. ”Çocuk Su” internet portalı www.buski.gov.tr adresinden ziyaret edilebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.