Dolar 32,2637
Euro 34,6953
Altın 2.398,12
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
22°C
Hafif Yağmurlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C

İzmir Çiğli’den Nilüfer’e bilgi paylaşım ziyareti

İzmir Çiğli’den Nilüfer’e bilgi paylaşım ziyareti
9 Temmuz 2020 12:57 | Son Güncellenme: 9 Temmuz 2020 12:58
622
A+
A-

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaretinde bilgi paylaşımı yaptı.

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Hizmet Binası’nda kabul ettiği Gümrükçü ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. Ziyarette heyete CHP Nilüfer ilçe başkanı Fırat Yılmaz da eşlik etti.

KURUMSAL YAPI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem, “Çiğli Belediyesi, sürekli gelişim içindeki ilçede artan belediyecilik hizmetleri, sosyal belediyecilik anlayışı, doğaya olan duyarlılığı ve kurumsal yapısıyla dikkat çeken bir yerel yönetim. Çiğli Belediyesi ile ilişkilerimizi güçlendirmek isteriz” dedi.

Nilüfer Belediyesi’ni Türkiye’de ortalamanın üzerinde hizmet üreten birkaç belediyeden biri olarak gördüklerini ve örnek aldıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise örnek uygulamaları ile sosyal belediyecilikte kendini kanıtlamış Nilüfer Belediyesi ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile bir çalışma programına katılacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.