Dolar 43,5090
Euro 51,5099
Altın 7.115,17
BİST 13.952,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 8°C
Yağmurlu
Bursa
8°C
Yağmurlu
Sal 8°C
Çar 13°C
Per 14°C
Cum 15°C

Yıldırım’da Tatil, Karne Şenliği ile Şenliğe Dönüştü

Yıldırım’da Tatil, Karne Şenliği ile Şenliğe Dönüştü
4 Şubat 2026 13:31
1
A+
A-

Yıldırım Belediyesi tarafından ara yıl tatilinde düzenlenen “Karne Şenliği”ne katılan binlerce çocuk, kültür ve eğlence dolu etkinliklerle keyifli bir tatil geçirdi.

Spordan eğitime, kültürden sanata hayata geçirdiği projelerle Yıldırım’ı çocuklar ve gençler için cazibe merkezi hâline getiren Yıldırım Belediyesi, ara yıl tatilinde de çocukları unutmadı. Yıldırım Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Karne Şenliği”, binlerce çocuğu eğlence ve kültürle buluşturdu.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karne Şenliği kapsamında çocuklar; Dede Korkut hikâyeleri dinledi, tarihi Türk obasını ziyaret etti, tiyatro, müzikal, kukla gösterileri ile Hacivat ve Karagöz oyunlarını izledi. Ayrıca sirk gösterileriyle renklenen etkinliklerde çocuklar, ara tatili dolu dolu geçirme fırsatı buldu.

Karne Şenliği etkinliklerinde çocukları yalnız bırakmayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ara yıl tatiline özel hazırlanan programlarla çocukların hem eğlendiğini hem de kültürel değerlerle buluştuğunu söyledi. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ara yıl tatilinde çocuklarımızı unutmadık. Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Karne Şenliği ile binlerce evladımızın hem eğlendiği hem de kültürel değerlerimizle buluştuğu dolu dolu bir tatil geçirmesini sağladık. Yıldırım’da çocuklarımızın yüzünü güldüren, onları geleceğe hazırlayan projeler üretmeye devam edeceğiz.”

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği Karne Şenliği, çocuklar ve ailelerden yoğun ilgi görürken, ara tatilin en renkli etkinlikleri arasında yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.