Dolar 40,2489
Euro 46,6357
Altın 4.317,35
BİST 10.075,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 34°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
34°C
Parçalı Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 35°C
Cum 35°C

Osmangazi’de Çözüm Masası Kuruldu

Osmangazi’de Çözüm Masası Kuruldu
16 Temmuz 2025 09:34
5
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, her hafta geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmalarını bu kez Çırpan ve Hocahasan mahallelerinin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programı ile sürdürdü. Merinos Parkı’nda gerçekleşen programa, çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Buluşmaya; Kırcaali, Doğanbey, İntizam, Kuruçeşme, Kiremitçi, Aktarhüssam ve Şahabettin Paşa mahallelerinin muhtarları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu programda, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz ve Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı da Başkan Aydın’a eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda vatandaşlarla kahvaltı yapan Başkan Aydın, daha sonra sözü mahalle sakinlerine bıraktı. Her mahallenin muhtarını ve vatandaşlarını tek tek dinleyen Aydın, iletilen talepleri not alarak ilgili birim müdürlerine iletti. Başkan Aydın, belediye imkânları doğrultusunda sorunlara çözüm üreteceklerini vurguladı.

“Makamda oturarak değil, sahada olarak sorunları tespit ediyoruz” diyen Başkan Aydın, “Planlı ya da anlık olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri sayesinde vatandaşlarımızı bire bir dinliyoruz. 136 mahallemizin tamamını ziyaret ederek sorunları yerinde görmek ve çözümler üretmek istiyoruz. Makamda oturarak sıkıntıları gözlemlemek mümkün değil. Mahallelerde birebir iletişim kurduğunuzda eksikleri ve güzellikleri daha net görebiliyorsunuz. Bizim derdimiz, vatandaşlarımız için daha iyisini yapmak” ifadelerini kullandı.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı ise konuşmasında, “Erkan Aydın Başkanımız, yaklaşık bir buçuk yıl önce göreve geldi. Muhtarlarla düzenli olarak bir araya geliyor, sorunlara kulak veriyor. Mahalle buluşmaları sayesinde vatandaşlar da doğrudan taleplerini iletebiliyor. Bugüne kadar görmediğimiz ilgiyi ve çözümleri artık görmeye başladık. Başkanımızın sahada olması bizim için büyük bir şans. Erkan Aydın, Osmangazi için büyük bir kazanım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.