Dolar 43,9454
Euro 51,9614
Altın 7.393,74
BİST 13.717,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 6°C
Çok Bulutlu
Bursa
6°C
Çok Bulutlu
Cts 8°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 14°C

Oscar Heyecanı Paribu Cineverse’te Yeniden Başlıyor: Ödül Adayı Filmler Vizyonda

Oscar Heyecanı Paribu Cineverse’te Yeniden Başlıyor: Ödül Adayı Filmler Vizyonda
26 Şubat 2026 13:28
1
A+
A-

98. Akademi Ödülleri öncesi, yılın en çok konuşulan Oscar adayları Paribu Cineverse salonlarında sinemaseverlerle buluşuyor.

98.Akademi Ödülleri yaklaşırken, Paribu Cineverse, yılın en prestijli ve ödül adayı filmlerini yeniden sinemaseverlerle buluşturuyor. Oscar Film Festivali kapsamında, tören öncesi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için özel bir vizyon takvimi hazırlandı.

Programda öne çıkan yapımlar arasında;

  • Hamnet – 6 Şubat’tan itibaren: Chloé Zhao yönetmenliğinde Maggie O’Farrell’ın romanından beyazperdeye uyarlanan film, 16. yüzyıl İngiltere’sinde Shakespeare’in oğlu Hamnet’in kaybı sonrası Agnes’in yas ve yaratıcılıkla harmanlanan hikâyesini konu alıyor. Film, 8 dalda Oscar adaylığıyla dikkat çekiyor.

  • Günahkarlar (Sinners) – 27 Şubat’tan itibaren: Ryan Coogler ve Michael B. Jordan iş birliğiyle hazırlanan ve tam 16 dalda Oscar adaylığı ile rekor kıran film, Jim Crow döneminde geçen doğaüstü bir gerilim hikâyesini görsel ihtişamla anlatıyor.

  • Muhteşem Marty (Marty Supreme) – 6 Mart’tan itibaren: Josh Safdie’nin yönetiminde Timothée Chalamet’in başrolünde yer aldığı film, bir masa tenisi efsanesinin yükselişini dram-komedi türünde işliyor. Film 9 dalda Oscar adaylığıyla öne çıkıyor.

  • Savaş Üstüne Savaş (One Battle After Another) – 13 Mart’tan itibaren: Paul Thomas Anderson ve Leonardo DiCaprio’nun buluştuğu epik yapım, 13 dalda Oscar adaylığıyla görsel bir şölen sunuyor.

Paribu Cineverse salonları, IMAX, 4DX, Starium ve ScreenX gibi ileri düzey teknolojiler ile Gold Class ve Tempur salonlarıyla sinemaseverlere dünya standartlarında bir deneyim sunuyor. CGV Mars Cinema Group, Türkiye genelinde 29 şehirde 77 işletme ve 625 salonla sinema keyfini yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Oscar maratonunu kaçırmak istemeyenler için, Paribu Cineverse bu yıl da unutulmaz bir sinema deneyimi sunuyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.