Dolar 41,8166
Euro 48,6070
Altın 5.479,94
BİST 10.720,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 19°C
Çok Bulutlu
Bursa
19°C
Çok Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 20°C

Orhangazi’de Eski Terminal Dönüşümü Başladı

Orhangazi’de Eski Terminal Dönüşümü Başladı
13 Ekim 2025 11:37
5
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi’nin yıllardır hizmet veren eski terminal alanını modern bir meydana dönüştürerek ilçeye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırıyor.

Eski terminal, sosyal donatı alanına dönüşüyor
Bursa’nın daha yaşanabilir bir kent olması için tüm ilçelerde insan ve çevre odaklı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi ilçesindeki eski terminal alanını da modern bir meydana dönüştürerek halkın hizmetine sunmayı amaçlıyor. Orhangazi’de 35 yıldır hizmet veren terminal alanında yıkım işlemleri bitirilirken, çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Başkan Bozbey’den yerinde çözüm
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ‘Başkan Bozbey Burada’ projesi kapsamında ziyaret ettiği Orhangazi ilçesinde eski terminal alanını gezerek yetkililerden bilgi aldı. BURULAŞ, BURKENT ve Büyükşehir yöneticileriyle alanı inceleyen Başkan Mustafa Bozbey, terminal esnafının ve bölge halkının taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

“Orhangazi’ye yakışan terminali en kısa sürede hayata geçireceğiz”
Hiçbir sorunu ertelemediklerini ve çözümleri de sahada ürettiklerini söyleyen Başkan Bozbey, “Terminalimizin yapım sürecinde hiçbir esnafımızın ve hemşehrimizin mağdur olmaması için tüm önlemleri hızla alıyoruz. Hedefimiz Orhangazi’ye yakışan, modern, konforlu bir terminali en kısa sürede hayata geçirmek. Terminal projemizi kullanacak olan esnafımızın da taleplerini dinliyoruz. Bu doğrultuda titizlikle çalışıyoruz. Biz Bursamızı birlikte yönetiyoruz, birlikte başarıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.