Nilüfer’de 557 Öğrenci Uçuşa Geçti

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiği “Üni Uçuş Günleri”ne 25 üniversitenin havacılık toplulukları ile birlikte toplam 557 kişi katıldı. Ödül töreninde konuşan Başkan Şadi Özdemir, “Siz dijital çağın öğrencilerisiniz. Umudumuz sizlerde” dedi.
Nilüfer Belediyesi’nin, Bursa Uludağ Üniversitesi Havacılık Topluluğu Öğrencileri ile birlikte düzenlediği 4. Üni Uçuş Günleri büyük katılımla yapıldı.
Fadıllı Havacılık ve Doğa Sporları Merkezi’nde 23 Mayıs’ta başlayan etkinlikler, büyük ilgi gördü. Bu yılki programa uçuş okullarının yanı sıra 25 üniversiteden havacılık toplulukları da dahil olmak üzere toplam 557 kişi katıldı. Katılımcılar, iki gece boyunca etkinlik alanında çadırlarda kamp kurarak uçuş günlerine katıldı.
Etkinlik boyunca kostümlü uçuşlar, serbest uçuşlar, spor turnuvaları ve açık hava sinema gösterimleri gerçekleştirildi. Kostümlü uçuş yarışmasında renkli kostümler ve yaratıcı fikirler gökyüzüne taşındı. “Badem” ve “Sonat” isimli köpeklerin de uçuş gösterisine katılması, etkinliğe neşe kattı. Etkinlikler kapsamında gençler, ateş başı sinema, voleybol turnuvası, badminton, speedball ve mini oyunların keyfini çıkardı.
Etkinlikte; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zafer Milli, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Cemile Yılgör, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Okan Şahin, Şirin Arıbaş, Nilüfer Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda katılımcı yer aldı.