Dolar 38,7681
Euro 43,4771
Altın 3.966,04
BİST 9.701,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 19°C
Az Bulutlu
Bursa
19°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 26°C
Paz 20°C

Minik kalemler Bursa’yı büyüledi

Minik kalemler Bursa’yı büyüledi
14 Mayıs 2025 17:04
2
A+
A-

Nuri Erbak Ortaokulu öğrencilerinin kaleminden çıkan hikaye, şiir ve denemelerden oluşan “Nuri Erbak’tan Küçük Kalemler 2” adlı kitap, 22. TÜYAP Bursa Kitap Fuarı’nda düzenlenen özel bir söyleşi ve imza etkinliğiyle okurlarıyla buluştu.

Öğrencilerin göç öykülerinden kardeş ve memleket sevgisine, hayvan sevgisinden farklı pek çok konuya dokundukları eserler, kitapseverlerin büyük ilgisini çekti. Türkçe öğretmeni Murat Sadak’ın editörlüğünde, diğer Türkçe öğretmenlerinin ve öğrencilerin yoğun çabalarıyla hazırlanan bu kitap, gençlerin okur yazarlık deneyimi kazanmasına ve kendilerini etkili bir şekilde ifade edebilme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Nuri Erbak Ortaokulu öğrenci ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, minik yazarlar eserleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar ve kendilerini dinlemeye gelen kitapseverlere imzaladıkları kitaplarını hediye ettiler. Kitapseverler ise öğrencilerin bu başarısından ve gösterdikleri özgüvenden dolayı genç yazarları tebrik ettiler.

Okul Müdürü Taha Karagöz, düzenlenen bu anlamlı buluşmanın okulun eğitim ve öğretim vizyonuna yakışır bir şekilde gerçekleştiğini ifade ederek, öğretmen ve öğrencilerin emeklerine teşekkür etti. Karagöz ayrıca, gelecek yıl yeni bir kitapla okurlarla buluşacaklarının müjdesini verdi.

Kitabın yayınlanmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak’a teşekkürlerini sunan Karagöz, okulun kurucusu Nuri Erbak’ı da rahmet ve minnetle andı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.