Dolar 44,2064
Euro 50,8187
Altın 7.126,40
BİST 12.956,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 12°C
Çok Bulutlu
Bursa
12°C
Çok Bulutlu
Sal 15°C
Çar 14°C
Per 10°C
Cum 8°C

Hizmet Filosu Görücüye Çıktı

Hizmet Filosu Görücüye Çıktı
17 Mart 2026 10:25
2
A+
A-

Gemlik Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu genişletti. Belediye tarafından satın alınan 10 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Programa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan ve ilçe yönetimi, belediye başkan yardımcıları, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah İnce, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkin ve Hızlı Hizmet

Törende konuşan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hizmet kapasitesini güçlendirmeye yönelik yatırımların devam ettiğini belirterek, yeni araçların ilçeye daha hızlı ve etkin hizmet sunulmasına katkı sağlayacağını söyledi. Başkan Deviren, “Gemlik Belediyesi olarak amacımız, ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımıza daha hızlı, daha güçlü ve daha etkin hizmet sunmak. Araçlarımızı leasing sistemi ile temin ederek belediyemize yaklaşık 10 milyon TL’lik önemli bir tasarruf sağladık; böylece hem hizmet kapasitemizi artırıyor hem de bütçemizi güçlendiriyoruz. Araç filomuza kattığımız yeni araçların Gemlik’imize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet araçları, Gemliklilerin incelemesi için İskele Meydanı’nda sergilendi. Filoda kamyonet, minibüs ve arazi araçları bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.