Dolar 40,5557
Euro 47,7046
Altın 4.353,42
BİST 10.642,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 36°C
Açık
Bursa
36°C
Açık
Pts 37°C
Sal 35°C
Çar 33°C
Per 33°C

Güzelbahçe’de Rahşan&Bülent Ecevit Parkı açıldı

Güzelbahçe’de Rahşan&Bülent Ecevit Parkı açıldı
3 Haziran 2021 17:25
584
A+
A-

Güzelbahçe Belediyesi, eski Başbakan ve Demokratik Sol Parti ‘nin kurucusu ve Genel Başkanı Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit adının verildiği parkın açılışını yaptı.

İZMİR (İGFA)- Güzelbahçe Belediye Meclisi 2020 Şubat ayı meclisinde Rahşan ve Bülent Ecevit’in Güzelbahçe’de bir parkta isimlerinin yaşaması için bir önergede bulunmuş ve tüm siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti. Pandemi sürecinin araya girmesiyle park açılışı bugün gerçekleştirildi.  

Bazı siyasetçileri anlatırken çok şey söylemek gerektiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Cumhuriyet Halk Partimizin 3. Genel Başkanı, Demokratik Sol Partinin Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin unutulmaz Başbakanı, Kıbrıs’ın en son fatihi ve elbette Rahşan hanımın kıymetlisi, şair-yazar Bülent Ecevit. Bülent Ecevit’in, belki de bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz, bu sebeple Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hasretle sarıldığımız noktada, onun ‘dürüstlüğünü’ söylemezsek, tanım eksik kalacaktı. Çünkü o siyasetçilere halk ideolojik olarak eleştirisini yaptıktan sonra, konuşmalarına şöyle bir cümleyle devam ediyorlar ‘ama çok dürüsttü, hiç çalmadı, ruhu şad olsun’. Bir de, tüm memleket sizinle ilgili her şeyi bilmeye çalışıyor. Sonuçta memleketi yöneten insansınız. O esnada her daim yanınızda bir kadın, dimdik duruyor. Rahşan hanımı da, bu düşüncelerle çok sevdiği Bülent’inin yanından ayırmak istemedik. O yüzden bu iki büyük aşk da Güzelbahçe’mizde yaşayacak. Rahşan-Bülent Ecevit parkı açılışının kentimize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.