Dolar 38,4197
Euro 43,7713
Altın 4.067,27
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 22°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 17°C
Pts 15°C
Sal 17°C

Gaziantep’ten 20 noktada 30 bin kişilik aşure ikramı

Gaziantep’ten 20 noktada 30 bin kişilik aşure ikramı
12 Ağustos 2022 16:39
164
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20 noktada 30 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

GAZİANTEP (İGFA) – Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, Muharrem ayının, İslam inancında özel bir ay olduğunu belirterek, şehrin 20 noktasında 30 bin kişilik aşure ikramında bulunduklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla, her yıl bu ayda, aşure günü dolayısıyla şehrin farklı noktalarında aşure dağıttıklarını belirten Aksoy, “Bu kültürü, bu geleneği sürdürmeye çalışıyoruz. Daha önceki iki yıl, pandemi dolayısıyla dağıtımları yapamadık. Ama bu yıl, özellikle kalabalık olan bölgelerde ve cami çıkışlarında dün ve bugün 20 farklı noktada, 30 bin kişilik aşure dağıttık. Hem kendi adıma hem belediye adına hem başkanım adına hemşerilerimizin, ülkemizin, insanımızın muharrem ayını kutluyorum, tebrik ediyorum. Özellikle bu günlerin bizim için, millet için birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.