Dolar 41,9606
Euro 48,9406
Altın 5.347,56
BİST 10.853,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 20°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 28°C
Sal 23°C
Çar 18°C

Deviren ve Meclis Hastanede Buluştu

Deviren ve Meclis Hastanede Buluştu
28 Ekim 2025 11:08
3
A+
A-

Hasta Hakları Günü dolayısıyla Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Belediye Meclis Üyeleri Tolga Sarışen, Mustafa Duran ve Sabahattin Kul ile birlikte Gemlik Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında hastalarla ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Deviren ve meclis üyeleri, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık çalışanlarına özverili emekleri için teşekkür etti.

Hasta haklarına saygı gösterilmesinin ve vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasının önemine dikkat çeken Başkan Deviren, hastane yönetimi ve personeliyle de görüş alışverişinde bulundu.

Nazik misafirperverliklerinden dolayı hastane yönetimine, sağlık çalışanlarına ve Gemlikli vatandaşlara teşekkür eden Başkan Deviren, toplum sağlığının korunmasında dayanışma ve saygının önemini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.