Bursa 20°C
Yağmurlu
Bursa
20°C
Yağmurlu
Paz
17°C
Pts
16°C
Sal
18°C
Çar
18°C
New York Times’ta bugün yapılan haberde, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bir süredir YouTube üzerinden yayınladığı açıklamaların, hali hazırda ekonomik kriz ve koronavirüs salgınını olumsuz etkilediği Türkiye’yi çok derinden sarstığı belirtildi.
Haberde anketlerde düşüşte olan Tayip Erdoğan’ın bugünlerde “sıkışmış” durumda olduğu ve hükümetin, bazılarının “bir dönemin sonu” olarak belirttiği, yolsuzluk skandalıyla sallandığı ifade edildi.
New York Times’tan Carlotta Gall’ın haberinde, geçtiğimiz hafta TV ekranlarında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının yer bulmasına karşın, milyonlarca vatandaşın organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube üzerinden yaptığı “sıra dışı iddialara” yüzünü çevirdiği vurgulandı.