Bursa 29°C
Az Bulutlu
Bursa
29°C
Az Bulutlu
Per
22°C
Cum
24°C
Cts
25°C
Paz
29°C
New York Times’ta bugün yapılan haberde, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bir süredir YouTube üzerinden yayınladığı açıklamaların, hali hazırda ekonomik kriz ve koronavirüs salgınını olumsuz etkilediği Türkiye’yi çok derinden sarstığı belirtildi.
Haberde anketlerde düşüşte olan Tayip Erdoğan’ın bugünlerde “sıkışmış” durumda olduğu ve hükümetin, bazılarının “bir dönemin sonu” olarak belirttiği, yolsuzluk skandalıyla sallandığı ifade edildi.
New York Times’tan Carlotta Gall’ın haberinde, geçtiğimiz hafta TV ekranlarında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının yer bulmasına karşın, milyonlarca vatandaşın organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in YouTube üzerinden yaptığı “sıra dışı iddialara” yüzünü çevirdiği vurgulandı.