Dolar 41,1690
Euro 48,0927
Altın 4.674,01
BİST 10.737,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 32°C
Açık
Bursa
32°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Bozbey: “Bursa’yı Ortak Akılla Yöneteceğiz”

Bozbey: “Bursa’yı Ortak Akılla Yöneteceğiz”
4 Eylül 2025 10:22
1
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin kendi yörelerinde mutlu ve üretken bir yaşam sürmeleri için gerekli adımları atacaklarının müjdesini verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcı ve kapsayıcı yönetim anlayışı doğrultusunda Tahtakale’deki Dağ Yöresi Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni (DAĞ-DER) ziyaret etti. DAĞ-DER Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin yanı sıra DAĞ-DER Genel Başkanı Derya Başak’ın da hazır bulunduğu toplantıda, bölge halkının beklentileri, Bursa’nın ortak sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada Başkan Bozbey, Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, aynı zamanda 21. Dönem DAĞ-DER yönetiminin ilk salı danışığı olma özelliği taşıdı. Programda, DAĞ-DER Kadın Folklor Ekibi’nin ve Zeybek Dans grubu’nun gösterileri de sergilendi. Katılımcılar tarafından ilgiyle izlenen gösteriler buluşmaya renk kattı.

‘’Kenti ortak akılla yönetmek en temel anlayışımız’’

Başkan Bozbey, kentin her kesiminin görüş ve önerilerini önemsediklerini vurgulayarak, “Bursa’yı ortak akılla yönetmek en temel anlayışımız. Sivil toplum kuruluşlarımız kentimizin sosyal ve kültürel yapısına büyük katkı sunuyor. Bu katkıyı daha da güçlendirmek için daima onların yanında olacağız. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için birlikte çalışmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

DAĞ-DER Genel Başkan Derya Başak ise Başkan Bozbey’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, derneğin yürüttüğü faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, özellikle kırsal bölgelerdeki vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri konusunda Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, DAĞ-DER yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, Bursa’nın her bölgesine eşit hizmet götürme kararlılığını bir kez daha vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.