Bursa 30°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
30°C
Parçalı Bulutlu
Cum
31°C
Cts
33°C
Paz
35°C
Pts
34°C
Bursa’da İznik Belediyesi Yerli Malı Haftası sebebiyle ilçedeki tüm okullara kurutulmuş meyvelerden oluşan paketler dağıttı.
BURSA (İGFA) – Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında bu yıl İznik Belediyesi tarafından anlamlı bir hediye hazırlandı.
İznik’te ve ülkemizde yetişen çeşitli meyvelerden oluşan meyve kurusu paketleri ilçedeki 6 bin 860 öğrenciye dağıtıldı.
“İznik Meyveleri İznikli Çocuklar İle Buluşuyor” sloganıyla gerçekleşen çalışma ile ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, yerli çiftçi ve üreticinin ürettiği meyveleri çocuklarla buluşturduklarını belirterek, yerli malının önemine ve tüketimine dikkat çektiklerini söyledi.