Bursa 38°C
Açık
Bursa
38°C
Açık
Paz
37°C
Pts
37°C
Sal
36°C
Çar
33°C
Muğla’nın Fethiye ilçesi Kızılada açıklarında yaklaşık 3 metre boyundaki Kılıç balığı, takıldığı oltadan kurtularak , özgürlüğüne kavuştu.
MUĞLA (AjansCANKA) – Pandeminin ilk yılında Marmaris Kaymakamlığı Yazı İşleri Vekil Müdürü olarak görev yapan Fethiye Nüfus Müdürlüğü Şefi Olgun Mutaf, Kızılada açıklarında tekneden balık tutarken, oltasına bir anda yaklaşık 3 metre boyunda Kılıç balığı takıldı.
Oltanın aniden büyük bir ağırlıkla hareketlenmesini şaşkınlıkla karşılayan Mutaf, bir yandan da o anları görüntülemeye çalıştı. Seyir halindeyken Kılıç balığının bir anda ortaya çıktığını ve havaya sıçradığını gördüğünü anlatan Olgun Mutaf, “Fethiye’de böylesine büyük bir Kılıç Balığını görmek, bizi çok mutlu etti” dedi.