Dolar 32,3842
Euro 34,7587
Altın 2.412,45
BİST 10.100,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Attila Szalai, Avrupa’nın en iyilerinden biri olabilir

Attila Szalai, Avrupa’nın en iyilerinden biri olabilir
9 Temmuz 2021 17:04
298
A+
A-

Macaristan Milli Takımı’nı çalıştıran Marco RossiAttila Szalai‘nin gelecekte Avrupa’nın en iyi stoperlerinden biri olabileceğini düşünüyor.

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, Fenerbahçe’nin stoperi Attila Szalai hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

beIN Sports’a konuşan Rossi, “Attila, çok iyi bir oyuncudan öte çok iyi bir insan. Fenerbahçe’ye imza atmak onun için çok iyi bir fikirdi. Önümüzdeki 1-2 sene içinde Avrupa’nın en iyi stoperlerinden biri olabilir. Chiellini’yi örnek alarak ona yakın bir seviyeye gelebilir” ifadelerini kullandı.

Szalai’ye güvendiğini dile getiren Rossi, “Sol stoper ve sol bek oynayabiliyor. Mental açıdan Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynayabilir. Teknik ve taktik açıdan biraz zorluk yaşayabilir ama kendisine güveniyorum, henüz 24 yaşında. Gelişmek için gereken kapasiteye sahip” dedi.

“EURO 2020 pişmanlığını yaşıyoruz”

Marco Rossi, Macaristan’ın EURO 2020 performansını da değerlendirdi. Ölüm grubunda Fransa, Almanya ve Portekiz ile mücadele eden Macarlar 2 puanla grubu son sırada tamamlamıştı.

Açıkçası o kadar da başarılı olduğumuzu düşünmüyorum. Üst tura çıkmaya çok yaklaşmıştık ve hala bunun pişmanlığını yaşıyoruz. Oynadığımız takımları göz önüne alırsak pozitif bir turnuva geçirdiğimizi söyleyebilirim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.