Dolar 32,4245
Euro 34,7360
Altın 2.434,17
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 17°C
Az Bulutlu
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Trabzonspor’dan Enis Destan için yeni teklif

Trabzonspor’dan Enis Destan için yeni teklif
24 Haziran 2021 11:04
220
A+
A-

Trabzonspor yönetimi, Enis Destan için Altınordu’nun kapısını bir kez daha çalarak yaptığı teklife sonraki satıştan pay önerisini de ekleyecek

Trabzonspor’da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3 yabancı yıldızı kadrosuna katan Trabzonspor, bu sefer de yerli transferlere yönelmiş durumda.

Bordo-mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı’nın takımda görmeyi çok istediği milli futbolcu Enis Destan için daha önce yapılan görüşmeler kulübünün istediği yüksek rakamlar nedeniyle gerçekleşmemişti. Avcı’nın talebi doğrultusunda oyuncu için İzmir ekibiyle son bir görüşme daha yapılacak.

Daha önceki önerilen rakamı korumayı düşünen bordo-mavili yönetimin, Altınordu’nun da istediği bir sonraki satıştan pay maddesini dahil etmesi bekleniyor. İzmir kulübünün ise oyuncuya yurt dışından da teklifler geldiğini, şu an için bir karar aşamasında olmadıklarını bordo-mavili yöneticilere ilettiği öğrenildi. (Sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.