Dolar 32,3948
Euro 34,6327
Altın 2.392,48
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 17°C
Az Bulutlu
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Karacabey Belediyesi’nden çocuklara bayram hediyesi

Karacabey Belediyesi’nden çocuklara bayram hediyesi
12 Mayıs 2021 16:50
337
A+
A-

Karacabey Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında bu yıl da bayramı evlerinde geçirmek zorunda kalan yetim ve yardıma muhtaç çocukları evlerinde ziyaret etti. Ekipler, kapı kapı dolaşarak çocuklar için özel hazırlanmış hediye paketlerini teslim ederken, çocukların mutluluğuna da ortak oldu.

 

Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek paha biçilemez

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya hissettiğimiz bu dönemde, pandemiden dolayı güle oynaya parklarda, sokaklarda vakit geçiremeyen çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa gülümsetmekiçin evlerinde çocuklarımızı ziyaret ettik ve hediyelerle bayram öncesi onları sevindirelim istedik. Karacabey Belediyesi olarak,yetim çocuklarımızla her yıl iftar yemeğinde bir araya geliyorduk. Onu da pandemi dolayısıyla bu yıl ev ziyaretleri programı içerisine almış olduk. Çocuklarımız, kuşkusuz bu sürecin en çok etkilenenleri arasında. İnşallah pandemi en kısa sürede sona erdiğinde,çocuklarımız yeniden güle oynaya parklardaki yerlerini alıp, arkadaşlarıyla birlikte doyasıya vakit geçirecekler. Onların yüzlerindeki gülümsemeyi, mutluluğu görmek paha biçilemez. Bu vesileyle,herkese hayırlı bayramlar diliyor, Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.