Dolar 49,5202
Euro 55,7063
Altın 6.633,21
BİST 11.721,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 13°C
Yağmurlu
Bursa
13°C
Yağmurlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Apple’ın 28 Ekim Etkinliğinde Yeni Mac ve iPad İddiaları

Apple’ın 28 Ekim Etkinliğinde Yeni Mac ve iPad İddiaları
16 Ekim 2026 22:24
11
A+
A-

Apple, 12 Ekim’de paylaştığı HomeView duyurusunun ardından 28 Ekim Çarşamba günü düzenlemeyi planladığı kapsamlı bir basın toplantısıyla teknoloji gündemini hareketlendirmeye hazırlanıyor. Etkinlikte, uzun süredir konuşulan dokunmatik OLED ekranlı MacBook Pro modelinin tanıtılması bekleniyor.

Basın toplantısında ayrıca Apple’ın M6 çipli 14 inç ve 16 inç MacBook Pro seçeneklerini sahneye çıkarabileceği konuşuluyor. Bunlara ek olarak, iki yıldır güncellenmeyen iMac’in M6 işlemciyle yenilenmiş bir versiyonunun da duyurulabileceği öngörülüyor.

Yeni iPad mini ve Lansman Zamanlaması

Tanıtım listesinde dikkat çeken diğer bir ürün ise 8,4 inç hibrit OLED ekranlı ve 60 Hz yenileme hızına sahip yeni iPad mini. Bu modelde ProMotion desteği yer almayacağı iddia ediliyor.





Planlanan zamanlama ise duyurunun ardından yeni modellerin Kasım başında ön siparişe açılması ve tatil sezonu öncesinde kullanıcılarla buluşturulması yönünde. Bu takvim, Apple’ın yıl sonu satış dönemine hazırlanma stratejisiyle uyumlu görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.