Dolar 49,1976
Euro 55,2771
Altın 6.536,63
BİST 12.374,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 23°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
23°C
Parçalı Bulutlu
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

İnegöl’de spor şenliği coşkusu

İnegöl’de spor şenliği coşkusu
7 Ekim 2026 09:45
39
A+
A-

İnegöl Belediyesi, çocukların sporla iç içe bir gün geçirmesi amacıyla geçen yıl ilki düzenlenen Spor Şenliği’nin ikincisini gerçekleştiriyor. 3-12 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek şenlikte 18 farklı spor branşı çocuklarla buluşacak. Spor Şenliği, 11 Ekim Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro karşısındaki adada gerçekleştirilecek.

İnegöl’de İnegöl Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 2’ncisi düzenlenecek Spor Şenliği, çocukları sporun farklı branşlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlik, 11 Ekim Pazar günü Hikmet Şahin Kültür Parkında yapılacak. Çocukların küçük yaşlarda sporla tanışmalarını, farklı spor branşlarını deneyimlemelerini ve keyifli vakit geçirerek fiziksel aktiviteye katılımlarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen Spor Şenliği’nde, gün boyunca birbirinden farklı sportif etkinlik ve tanıtımlar gerçekleştirilecek.

18 FARKLI SPOR BRANŞI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK





3-12 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanan şenlikte; voleybol, basketbol, badminton, kort tenisi, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, bisiklet, tekerlekli paten, spor tırmanış, kick boks, wushu, taekwondo, güreş, oryantiring, koordinasyon parkuru ve futbol branşlarında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çocukların farklı spor dallarını yakından tanıması ve uzmanlar eşliğinde branşları deneyimlemesi hedeflenen etkinlik boyunca sporun eğlenceli ve öğretici yönleri çocuklarla buluşturulacak.

SPOR DOLU BİR PAZAR

2. Spor Şenliği, 11 Ekim 2026 Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında, İnegöl Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro karşısındaki adada gerçekleştirilecek.

BAŞKAN TABAN’DAN ÇOCUKLARA VE AİLELERE DAVET

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tüm çocukları ve ailelerini Spor Şenliği’ne davet ederek, çocukların sporla erken yaşta tanışmasının önemine dikkat çekti. Taban, “Çocuklarımızın hareketli, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak yetişmeleri adına sporun çok önemli olduğuna inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Spor Şenliği’nde çocuklarımızın farklı branşlara olan ilgisini ve mutluluğunu görmek bizleri de çok memnun etti. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz şenliğimizi daha fazla çocuğumuzun sporla tanışmasına vesile olacak bir gün olarak planladık. 3-12 yaş arasındaki tüm çocuklarımızı aileleriyle birlikte 11 Ekim Pazar günü Spor Şenliği’mize bekliyoruz. Gelin, çocuklarımız farklı spor branşlarını tanısın, denesin ve sporla dolu güzel bir gün geçirsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.