Dolar 48,8015
Euro 56,0568
Altın 6.829,64
BİST 13.284,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 27°C
Az Bulutlu
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Sal 22°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 24°C

Enes Can Demir: “Sene sonu kupa kalkacak”

Enes Can Demir: “Sene sonu kupa kalkacak”
21 Eylül 2026 14:16
21
A+
A-

Bursaspor’un Batman Petrolspor deplasman sponsoru ve BURSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Enes Can Demir, yeşil-beyazlı ekibin Batman Petrolspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Alınan galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Demir, Batman’da kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Batman Petrolspor yönetimi ile Nasıroğlu ailesine teşekkür etti. Demir, yaptığı açıklamada, “Mutluyuz, sevinçliyiz. Bizi burada en iyi şekilde misafir eden öncelikli olarak Batman Petrolspor yönetimine ve Nasıroğlu ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“3 PUANI BURSASPOR CAMİASINA ARMAĞAN EDİYORUM”





Bursaspor’un şampiyonluk hedefi doğrultusunda Batman deplasmanından önemli bir galibiyetle ayrıldığını vurgulayan Enes Can Demir, karşılaşmada elde edilen 3 puanı Bursaspor camiasına ve yeşil-beyazlı taraftarlara armağan etti. Demir, “Şampiyonluğa giden bu yolda aldığımız 3 puanı bütün bu cefakâr Bursaspor camiasına ve taraftarımıza armağan ediyorum” dedi.

“SEZON SONUNDA KALDIRACAĞIMIZ KUPANIN HEYECANIYLA BEKLİYORUZ”

Bursaspor’da sezon başından bu yana oluşan birlik ve beraberliğe de dikkat çeken Demir, Başkan Enes Çelik’in önderliğinde takımın sezon sonunda hedeflediği başarıya ulaşacağına inandığını dile getirdi. Enes Can Demir, açıklamasının devamında, “Başkanımızın da burada önderliğinde Allah’ın izniyle sene sonunda kaldıracağımız kupanın heyecanıyla bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Batman Petrolspor deplasmanında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından konuşan Demir, hem ev sahibi kulübün yönetimine ve Nasıroğlu ailesine teşekkürlerini iletti hem de elde edilen 3 puanın şampiyonluk yolunda Bursaspor camiasına armağan edildiğini vurguladı. (HABER MERKEZİ)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.