Dolar 46,4437
Euro 53,5121
Altın 6.448,67
BİST 14.421,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 31°C
Az Bulutlu
Bursa
31°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 26°C

Nilüferliler yoga gününde buluştu

Nilüferliler yoga gününde buluştu
18 Haziran 2026 10:16
42
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin, Hindistan Başkonsolosluğu iş birliğiyle “Uluslararası Yoga Günü” dolayısıyla düzenlediği etkinlik yoga meraklılarını bir araya getirdi.

Birleşmiş Milletler tarafından 21 Haziran olarak kabul edilen “Uluslararası Yoga Günü”, dolayısıyla Nilüferliler yoga etkinliğinde bir araya geldi. Bu yıl “Sağlıklı Yaşlanma İçin” temasıyla gerçekleştirilen yoga etkinliğine her yaştan vatandaş katıldı. İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda ücretsiz gerçekleştirilen etkinliğinde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz ve Hindistan İstanbul Başkonsolos temsilcileri de yer aldı.
Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz yaptığı konuşmada, Nilüfer Belediyesi olarak sporu ve sağlıklı yaşamı her zaman desteklediklerini belirterek, “Aslında bugünkü buluşma, yaz dönemi boyunca gerçekleştireceğimiz bir dizi yoga çalışmasının da başlangıcı niteliğinde. Bu vesileyle sizleri şimdiden gelecek etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.
Etkinlikte eğitmen Nihan Yönel, katılımcılara yoga asana pratiği, Burcu Saraçoğlu ise nefes ve meditasyon çalışması yaptırdı.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.