Dolar 46,0948
Euro 53,2071
Altın 6.399,99
BİST 13.726,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 29°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
29°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Kestel’den kırsala doğalgaz müjdesi

Kestel’den kırsala doğalgaz müjdesi
8 Haziran 2026 13:16
52
A+
A-

Kestel Belediyesi tarafından Burhaniye ve Gözede Mahalleleri’nde doğalgaz çalışmalarına başlandı. Mahallelerin doğalgaz altyapısına kavuşması için yürütülen çalışmalar kapsamında ilk kazı gerçekleştirilirken, ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Kestel Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım, altyapı ve sosyal yaşam alanlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda doğalgaz yatırımları da ilçenin farklı noktalarında hayata geçiriliyor.

Burhaniye ve Gözede Mahalleleri’nde başlayan çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge sakinleri doğalgaz hizmetinden yararlanabilecek.



Mahalle sakinlerinin uzun süredir beklediği doğalgaz hizmetinin bölgeye ulaştırılması amacıyla başlatılan çalışmalarla birlikte altyapı süreci resmen başladı.

Doğalgaz hattının oluşturulacağı mahallelerde çalışmalar etaplar halinde yürütülecek.

BAŞKAN EROL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Burhaniye ve Gözede Mahalleleri’nde başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Çalışma alanında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Erol, sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

BAŞKAN EROL, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Erol, kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Burhaniye ve Gözede Mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarının başlaması hemşehrilerimiz adına önemli bir gelişme. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin her noktasında ihtiyaçları yerinde tespit ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Başlayan çalışmaların mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.