Bursa’da Konya lezzeti: Çıtır Etli Ekmek Salonu açıldı
Bursa Millet Mahallesi’nde hizmete giren “Çıtır Ekmek – Konya Meşhur Etli Ekmek” salonu düzenlenen törenle kapılarını açtı.
Konyalı iş insanları Yılmaz Erdem ve Dursun Öz tarafından hayata geçirilen işletme, bölge halkına Konya’nın eşsiz lezzetlerini sunmayı hedefliyor.

Açılış töreni, Konya İş İnsanları Derneği Başkanı Hakkı Arıcı öncülüğünde gerçekleştirildi. Törene, Bursa’da kendi adına sürücü kursu bulunan Türkan Polat, modacı Nurten Sarıkaya ve Çocuklar Duymasın dizisinde “Çaycı Hüseyin” karakteriyle tanınan Alpaslan Özmol da katılarak destek verdi.
Açılışta misafirlere sunulan çıtır etli ekmek ikramı büyük beğeni toplarken, davetliler lezzet ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek işletmenin Bursa’ya hayırlı olmasını temenni etti.
Konya Yunak Derneği Başkanı Hakkı Arıcı yaptığı konuşmada, Bursa’daki Konyalı iş insanlarıyla her zaman birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak açılışı gerçekleştirdi.