Dolar 44,0842
Euro 51,2979
Altın 7.291,86
BİST 12.702,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 18°C
Açık
Bursa
18°C
Açık
Çar 16°C
Per 12°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Anahtar Parti’de Siyasetin Nabzı Yükseldi

Anahtar Parti’de Siyasetin Nabzı Yükseldi
25 Kasım 2025 09:47
20
A+
A-

Anahtar Parti Osmangazi 1. Olağan Genel Kurulu, hem yoğun katılımla hem de siyasetin nabzını yükselten açıklamalarla dikkat çekti. BUTTİM Kültür Merkezi’nde düzenlenen genel kurula; Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Özcan Güngör ve Dr. Varol Tosun, Genel Sekreter Nihal Ağca, İl Başkanı Fikret Aslan, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.

Genel kurulda Osmangazi’deki bayrak değişimi resmileşirken, İl Başkanı Fikret Aslan konuşmasında birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Aslan, görevi devreden Hasip Yavuz Burak’ın “emeği, teri ve sahadaki izleriyle teşkilata önemli katkılar sunduğunu” belirterek teşekkür ederken, yeni başkan İsmail Demir’e “zorlu ama onurlu bir mücadele” mesajı verdi.

Görev süresini tamamlayan Eski İlçe Başkanı Hasip Yavuz Burak ise kürsüye bir veda konuşması için değil, yeni bir mücadele hattının başlangıç notlarını düşmek için çıktığını söyledi. Burak, teşkilatın tüm kademelerinde gece gündüz çalışan partililere teşekkür ederek, bundan sonra da “gönüllü bir nefer olarak sahada var olacağını” ifade etti.

Genel kurulun en dikkat çekici anı ise yeni ilçe başkanı İsmail Demir’in konuşması oldu. Demir, Osmangazi’de Anahtar Parti’nin görünürlüğünü en üst seviyeye çıkaracaklarını belirterek, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliği ve İl Başkanı Fikret Aslan’ın rehberliğinde “kimseyi görmezden gelmeyen, hiçbir sorunu halının altına süpürmeyen, her noktada iz bırakan” bir teşkilat yapısı oluşturacaklarını vurguladı. Demir’in sert ve kararlı mesajları salonda büyük dikkatle takip edilirken, yeni dönemin mücadele çizgisi de böylece netleşmiş oldu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde geçerli oyların tamamını alan İsmail Demir, Anahtar Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine resmi olarak seçildi. Böylece Osmangazi’de Anahtar Parti’de İsmail Demir dönemi, yüksek enerji ve güçlü söylemlerle başlamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.