Pantene, Geleceğin Saç Bilimiyle Tanıştırdı

Pantene, İlham Elçisi Sıla Türkoğlu’nun katılımıyla düzenlenen P&G Beauty Innovation Day etkinliğinde ısıyla aktive olan Pro-V formüllü yeni Nem Yüklemesi Serisi’ni tanıttı.
Pantene, saç bakımında bilim ve inovasyonu bir araya getiren P&G Beauty Innovation Day etkinliğini 8 Ekim’de Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirdi. Etkinliğe Pantene İlham Elçisi Sıla Türkoğlu’nun yanı sıra Ezgi Dinç, Selin Dereli, Güliz Gür, Zeynep Şengör ve Ece Tuncel de katıldı.
Etkinlikte, Pantene Bilimsel İletişim Direktörü Dr. Cedric Callens eşliğinde ısıyla aktive olan yenilikçi Pro-V formülüne sahip Nem Yüklemesi Serisi tanıtıldı. Yeni seri, saçın nem dengesini korumayı ve yıpranmaya karşı direnç kazandırmayı hedefliyor. Pantene, bu inovasyonla saç bakımında yeni bir çağ başlattığını vurguladı.