Luxera Topkapı’da Ön Talep Dönemi Başladı

Luxera GYO, İstanbul’un tarihi merkezlerinden Topkapı’da hayata geçireceği Luxera Topkapı projesi için ön talep toplamaya başladı. Konut, ofis ve cadde mağazalarından oluşan karma kullanım konseptiyle modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında sunan proje, merkezi konumu ve sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor.
Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, “53,5 ile 105 metrekare arasında değişen kompakt ama fonksiyonel dairelerimiz, merkezi lokasyonu ve üç farklı fonksiyonu ile modern yaşamın ihtiyaçlarını karşılayacak. İş merkezleri, üniversiteler ve hastanelere yakın konumuyla yüksek yatırım potansiyeline sahip” dedi.
Proje Detayları
-
5.400 m² arsa üzerinde, 31.000 m² inşaat alanı
-
13 katlı iki blok, 2.500 m² peyzaj alanı
-
Sosyal tesisler: kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası
-
Daireler: 1+1 (53,5 m²) ve 2+1 (80–105 m²)
Merkezi Konum Avantajı
-
E-5 otoyoluna 500 metre
-
Davutpaşa Metro İstasyonu ve Cevizlibağ Metrobüs Durağı’na 5 dakika
-
Avrasya Tüneli ve Atatürk Havalimanı-Yenikapı Metro Hattı yakın
Ramazan Taş, “İstanbullular artık şehir merkezinde, ulaşımı kolay ve fonksiyonel daireleri tercih ediyor. Luxera Topkapı, bu ihtiyaca cevap veriyor ve yaşam, çalışma ile sosyalleşmeyi tek noktada birleştiriyor” ifadelerini kullandı.