Kübra’dan Ralli Pistinde Zafer

Osmangazi Belediyesi’ni ralli pistlerinde başarıyla temsil eden dünyadaki ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Kartepe Tırmanma Yarışı’nı üç kupa ile tamamladı.
Kartepe Yolu Bayraktepe Mevkii’nde düzenlenen ve toplam 21 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2. ayağında, 4 ayrı kategoride yarışmalar yapıldı. 5,87 kilometre uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden gerçekleştirilen yarışta, Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Denizci Keskin, oldukça çekişmeli geçen mücadeleler sonucunda, kadınlar klasmanında Kategori 2’de birinci oldu. Keskin, K2 Ulusal Kategori’de üçüncülük kürsüsüne çıkarak ve K2 Mahalli Kategori’de de ikincilik elde ederek başarılarına yenilerini ekledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, başarılı ralli pilotu Kübra Denizci Keskin’i tebrik ederek, “Belediyemiz personeli Kübra Denizci Keskin, engelli bir kadın sporcu olarak elde ettiği başarılarla bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Kendisi, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da kentimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.