Dolar 32,4211
Euro 34,7401
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 16°C
Az Bulutlu
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 16°C

MÜSİAD Bursa’dan erzak yardımı

MÜSİAD Bursa’dan erzak yardımı
8 Nisan 2020 00:38
541
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Corona’yla mücadele için ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak adına, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte erzak kolisi dağıttı.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs salgını, en az sağlık kadar sosyal ve ekonomik olarak da olumsuz etkilere sebep oluyor. Bu süreçte MÜSİAD Bursa Şubesi’nin destekleriyle hazırlanan erzak paketleri, Kızılay Osmangazi Şubesi’nin belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdülkerim Demir de dağıtımda, Kızılay gönüllüleri ile yer alarak, erzak kolilerini ailelere teslim etti.

İNSANLAR GEÇİNMEK ZORUNDA

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Coronavirüs’le ilgli toplumda aniden bir sıkıntının oluştuğunu kaydederken, “Yaklaşık 20 gündür, işletmelerin önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. Bu çerçevede sağlık tedbirleri elbette çok önemli, fakat insanların geçimini devam ettirmesi de bir o kadar elzem. Dernek olarak, sosyal sorumluluk çerçevesinde dar gelirli vatandaşlarımıza bir nebze çare olabilmek adına, Kızılay Osmangazi Şubesi’yle birlikte böyle bir projeye imza attık. Bundan sonraki süreçte de gıda yardımlarımız aralıksız devam edecek” dedi.

MÜSİAD’A TEŞEKKÜR

Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay da MÜSİAD Bursa Şubesi’nin bağışlarından mutluluk duyduklarını söyleyerek, destek veren iş insanlarına teşekkürlerini sundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.